Krachtig Kruid Webshop

Mixen op basis van bloesemtherapie, oliën, paddenstoelen, Chinese- en Westerse kruiden.

Waar mogelijk maken wij gebruik van biologisch, met zorg geteelde kruiden als basis voor onze mixen. De (biologische) alcohol maakt de mixen langer houdbaar.

Over Ons

Caspar Broekman,

Dierenarts

Mijn naam is Caspar Broekman en ik ben werkzaam als Dierenarts bij het Centrum voor Alternatieve Diergeneeskunde in Amsterdam.

In mijn praktijk heb ik samen met mijn collega’s jarenlange ervaring met behandelingen (in combinatie) met kruiden. Deze kruidenpreparaten zijn een resultaat van een continue ontwikkeling en worden regelmatig aangepast en verbeterd. Kruidentherapie is erop gericht de oorzaak van klachten weg te halen, in plaats van de symptomen onderdrukken. Op deze site bied ik speciale mixen aan, allemaal op natuurlijke basis, gemaakt volgens recept van mij of mijn collega’s.

Advies van Krachtig Kruid

Jouw dier is onze prioriteit, dus denken wij graag mee!

Krachtig Kruid is een initiatiefvan Holistisch dierenarts Caspar Broekman, ooit voortgekomen uit een zoektocht naar hoogwaardige producten op basis van kruiden. Wij leveren dus naast producten van topkwaliteit ook graag onze kennis en informatie.Wil je advies of informatie over jouw dier? Wij helpen je graag! Mail ons op advies@krachtigkruid.nl

Disclaimer Krachtig Kruid

Alle teksten, adviezen en informatie die u op de website van Krachtig Kruid leest zijn met zorg samengesteld. De gegeven informatie dient als advies voor de gebruikers van onze producten en vervangt derhalve nooit het advies van uw dierenarts of therapeut. Wij adviseren bij twijfel over de gezondheid van uw dier altijd een dierenarts te raadplegen.

Krachtig Kruid kan dan ook op niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die op welke wijze dan ook voortvloeit uit de op deze website gegeven informatie.

Centrum Alternatieve Diergeneeskunde Amsterdam

Schalk Burgerstraat 140

1091LM Amsterdam

webshop@krachtigkruid.nl

telefoon: 020-6656655 (normaal tarief)

Btw-nr. NL001507141B90KVK 34346117